آخرین اخبار دانشگاه پیام نور"فراگیر پیام نور"برنامه امتحانات پیام نور" تستی یا تشریحی پیام نور"سیستم گلستان پیام نور " reg.pnu.ac.ir "خبر های جنجالی پیام نور" نمونه سوال پیام نور"دکترا پیام نور "ارشد پیام نور "لیست منابع پیام نور"انتخاب واحد پیام نور"اخبار مراکز و واحد ها پیام نور"عکس های پیام نوری
شنبه, ۲۹ دی ۱۴۰۳ ساعت ۰۵:۲۵

 

 

 

 دانلود نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

 

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

 دانلود پایان نامه گزارش کار



آموزش هاي استفاده از گلستان

چراغ های ال ای دی در مقایسه با چراغ های HPS

یکی دیگر از سیستم های نورپردازی رشد که در حال حاضر برای رشد گیاهان در محیط داخلی استفاده می شود چراغ های HPS می باشد. کلمه HPS مخفف سدیم فشار بالا است و این گونه چراغ ها عمدتا نور زرد تولید می کنند و از بسیاری از لامپ  رشد گیاه چون لامپ رشد ال ای دی یا لامپ رشد T5 ارزان تر می باشند، با این وجود، مشکلات بسیاری در ایجاد و راه اندازی نور در چراغ های HPS وجود دارد.

با وجودی که سیستم های نورپردازی HPS از سیستم های روشنایی قدیمی کارآمدتر هستند، ولی باز جزء بهترین ها نمی باشند. با استفاده از ترکیبی از گازها، یک جریان از طریق یک لوله قوس دار ساخته شده از اکسید آلومینیوم پر می شود. این قوس نوری فوق العاده روشن و قدرتمند را تولید می نماید، اما آنها دارای مشکلاتی هستند که مسبب ایجاد دردسرهای بسیاری برای تولیدکنندگان سیستم های روشنایی می گردد.

متاسفانه، چراغ های رشد HPS حرارت بالایی را تولید می کنند و بدین منظور نیاز به قدرت و توان بالایی برای اجرای موثر دارند. برای استفاده در زمان های کوتاه و تحت کنترل این نوع چراغ ها گزینه خوبی هستند که نیاز به صرف هزینه بالایی نیز ندارند ولی در تایم های طولانی که چراغ باید روشن بماند سبب بروز مشکلاتی چون تولید گرما و حرارت بالا می گردند که خود صدمه به گیاهان را در پی دارد. یکی دیگر از معایب استفاده از این چراغ های نور زرد رنگ آنهاست که در مراحل رویشی یا گلدهی گیاهان و نباتات موثر نیست.

در ادامه مقاله مقایسه چراغ های HPS با ال ای دی رشد گیاه، یکی دیگر از معایب چراغ های HPS انتشار مقدار زیادی گاز CO2 می باشد. بیشتر افراد باید از تاثیری که هر محصول خریداری شده توسطشان بر روی محیط زیست خواهد داشت، هوشیار باشند و این اصل را فاکتوری مهم در هنگام انتخاب و خریدشان مدنظر داشته باشند. علاوه بر تمام این مطالب این چراغ ها باید به شیوه امنی از بین بروند، زیرا جیوه موجود در داخل آنها می تواند به طور بالقوه برای محیط زیست مشکل ساز باشد، حتی پس از اینکه دیگر به عنوان بخشی از عملیات رشد به کار گرفته نشوند.

در مقایسه، چراغ رشد گیاه ال ای دی نه تنها توانایی از بین بردن نور زرد بی فایده را داشته، بلکه از طول موج موثرتری بهره می برد که مزایای بسیاری برای گیاهان خواهد داشت. ال ای دی رشد گیاه هم مشکل انرژی چراغ HPS را ندارد و هم به نسبت آنها ارزان تر تمام می شود. اگرچه در ابتدای امر، هزینه های بیشتری نسبت به آنها دارند ولی با صرفه جویی در زمان و نتیجه حاصل از رشد گیاهان و زمان برداشت محصول متوجه سود مالی و صرفه جویی در هزینه و زمان به نسبت چراغ های HPS خواهید شد.

 
عناوین پربازدید
عضویت در خبرنامه


نام:

ایمیل:

افراد آنلاین
ما 73 مهمان آنلاین داریم